Rólunk

A GarandDesign egy fiatal, lendületes online marketing vállalat nagy szakértelemmel és teherbírással rendelkező munkatársakkal. A Google AdWords, Facebook, és az Instagram számunka nem jelent problémát, szaktudásunkkal sikerre vezetjük az Ön vállalatát is! A cég talán legelismertebb területe a weblap, a mobilapplikáció és bannerfejlesztés, amelyek kifogástalan kivitelezéséhez elengedhetetlenek a design elemek.

Gondolunk itt egy arculat, logó megtervezése. Ezeknél a megrendeléseknél külön designert alkalmazunk. A megtervezett látványelemeket programozó csapatunk valósítja meg. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy munkáink során legyen az weblapkészítés, vagy egy Facebook promóció, folyamatosan egyeztetünk ügyfeleinkkel, hiszen számunkra a legfontosabb az elégedett ügyfélkör!

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a GarandDesign mottója, amely így szól: "Egy munka, egy megrendelés csak és kizárólag akkor érhet véget, ha mindenki maradéktalanul elégedett". Referenciáink igazolnak bennünket, elégedett ügyfélkörünk egyre növekszik, miközben mi folyamatosan terjeszkedünk.

András
Ügyvezető Igazgató

Ákos
Sales menedzser

Dorka
Marketing szakember

Dávid
Mobil app fejlesztő

Marci
Mobil app fejlesztő

Kolos
Webfejlesztő

Marika
Designer

Szabina
Kreatív munkatárs

Judit
Asszisztens

Blog

Olvasd el érdekes írásainkat!

TOVÁBB A BLOGRA